top of page

sáb, 11 may

|

Sant Cugat del Vallès

District - Primer festival de Musica Urbana

Benvinguts al primer festival dedicat a la música urbana a la nostra sala! El dissabte 11 de maig, un dia sencer dedicat a l'animada escena de la música urbana, amb la participació de diversos artistes destacats del panorama nacional.

Ya no es posible registrarse
Ver otros eventos
District - Primer festival de Musica Urbana
District - Primer festival de Musica Urbana

Horario y ubicación

11 may 2024, 18:00 – 12 may 2024, 3:00

Sant Cugat del Vallès, dentro del Mercantic, Av. de Rius i Taulet, 120, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Acerca del evento

Benvinguts al primer festival dedicat a la música urbana a la nostra sala!

El dissabte 11 de maig, un dia sencer dedicat a l'animada escena de la música urbana, amb la participació de diversos artistes destacats del panorama nacional. 

El festival es durà a terme en dos espais diferents per oferir una experiència única i variada als nostres assistents.

IMPORTANT

A causa de problemes aliens a la sala, estem obligats a cancel·lar les sessions dels Dj Youthman i Dj Hosky a la zona exterior de la sala.

La barra de la nostra terrassa romandrà oberta, però SENSE dj set.

Tenint en compte els canvis logístics, hem redistribuït els horaris de les actuacions i seran els seguents:

Sala El Siglo

Horari: 20:00h - 03:00h 

20:00h - 21:00h

 • DJ Hosky: Amb el seu estil únic de barreja de ritmes urbans, DJ Hosky membre i fundador del col·lectiu Llobregat Block Party, farà vibrar l'audiència amb els seus beats contagiosos i la seva energia inigualable. (Dj Set)

21:00h - 22:00h

 • 2Machines: Aquest duo de talentosos productors i DJs combina elements d'electrònica, hip-hop i ritmes urbans per crear un so fresc i innovador que no deixarà ningú indiferent.  (Live Set)

22:30h - 23:45h

 • Belén Natalí: Artista argentina instal·lada a Barcelona i coneguda per la seva dilatada carrera internacional en l'àmbit del reggae i la cultura sound system, inicia un nou projecte on navega de forma orgànica en ritmes pop/lo-fi amb reminiscències R&B i jazzístiques sense oblidar els seus gestos a la música jamaicana. El seu EP Jacarandà (SIL & Costa Futuro, 2023) és tota una declaració d'intencions que compta amb les col·laboracions de Ferran Palau i Santa Salut en dos dels talls. Belen inaugura una nova etapa en la seva carrera musical de la mà de músics i productors com Genis Trani o Hoss Benitez i Enric Peinado del combo de groove Big Menú. (Live)

00:15h - 01:30h

 • Dano: Part integrant de Ziontifik, un col·lectiu artístic multidisciplinari, o més comúment conegut com una crew de rap. La seva contribució a la cultura hip hop és incalculable. Diferents figures consagrades del gènere han mostrat en més d'una ocasió la seva admiració i respecte pel productor i beatmaker. A més de ser MC, es destaca pel seu rol de productor musical i com a director de videoclips (va ser l'encarregat del film "Llorando en la limo" de C. Tangana). En la seva llarga discografia té col·laboracions amb nombroses figures de l'escena urbana i un àlbum considerat un dels millors discos de rap en llengua hispana, "Istmo". (Live)

01:30h - 03:00h

 • R de Rumba: Com un dels pioners del hip-hop a Espanya, R de Rumba membre i fundador del històric grup Violadores del Verso, és un mestre en la creació de beats que fan tremolar els fonaments. Amb la seva experiència, promet portar la festa a un altre nivell. (Dj Set)

Entrades: 

20€ First release 

23€ Anticipades 

28€ Taquilla

Portem el poble a altres nivells! ;)

CASTELLANO:

¡Bienvenidos al primer festival dedicado a la música urbana en nuestra sala!

El sábado 11 de mayo, nos complace presentar un día entero dedicado a la vibrante escena de la música urbana, con la participación de diversos artistas destacados del panorama nacional.

El festival se llevará a cabo en dos espacios distintos para ofrecer una experiencia única y variada a nuestros asistentes.

IMPORTANTE

Debido a problemas ajenos a la sala, estamos obligados a cancelar las sesiones de Dj Youthman y Dj Hosky en la zona exterior de la sala.

La barra de nuestra terraza se quedará abierta pero SIN dj set.

Considerando los cambios logísticos, hemos redistribuido los horarios de las actuaciones y serán lo siguientes:

Sala El Siglo

Horarios_

20:00h - 21:00h

 • DJ Hosky: Con su estilo único de mezcla de ritmos urbanos, DJ Hosky miembro y fundador del colectivo Llobregat Block Party, hará vibrar a la audiencia con sus beats contagiosos y su energía inigualable. (Djset)

21:00h - 22:00h

 • 2Machines: Este dúo de talentosos productores y DJs combina elementos de electrónica, hip-hop y ritmos urbanos para crear un sonido fresco e innovador que no dejará a nadie indiferente. (Live set)

22:30h - 23:45h

 • Belén Natalí: Artista argentina instalada en Barcelona y conocida por su dilatada carrera internacional en el ámbito del reggae y la cultura sound system, inicia un nuevo proyecto donde navega de forma orgánica en ritmos pop/lo-fi con reminiscencias R&B i jazzísticas sin olvidar sus guiños a la música jamaicana. Su EP Jacarandà (SIL & Costa Futuro, 2023) es toda una declaración de intenciones que cuenta con las colaboraciones de Ferran Palau y Santa Salut en dos de los cortes. Belen inaugura una nueva etapa en su carrera musical de la mano de músicos y productores como Genis Trani o Hoss Benitez y Enric Peinado del combo de groove Big Menú. (Live)

00:15h - 01:30h

 • Dano: Parte integrante de Ziontifik, un colectivo artístico multidisciplinario, o más comúnmente conocido como una crew de rap.Su aporte a la cultura hip hop es incalculable. Diferentes figuras consagradas del género han mostrado en más de una ocasión su admiración y respeto por el productor y beatmaker.Además de ser MC, se destaca por su rol de productor musical y como director de videoclips (fue el encargado del film “Llorando en la limo” de C. Tangana). En su larga discografía tiene colaboraciones con numerosas figuras de la escena urbana y un álbum considerado uno de los mejores discos de rap en habla hispana, “Istmo. (Live)

01:30h - 03:00h

 • R de Rumba: Como uno de los pioneros del hip-hop en España, R de Rumba miembro y fundador del histórico grupo Violadores del Verso, es un maestro en la creación de beats que hacen temblar los cimientos. Con su experiencia, promete llevar la fiesta a otro nivel. (Dj Set)

Entradas:

20€ First release

23€ Anticipadas

28€ Taquilla

ÚLTIM TREN CAP A BARCELONA - 1:47h

Llevamos el pueblo a otros niveles! ;)

Entradas

 • District - First release

  20,00 €
  Comisión de servicio: +0,50 €
  Entradas agotadas
 • District - Anticipada

  23,00 €
  Comisión de servicio: +0,58 €
  Venta finalizada

Total

0,00 €

Compartir este evento

Información del evento: Events
bottom of page