top of page

sáb, 11 may

|

Sant Cugat del Vallès

District - Primer festival de Musica Urbana

Benvinguts al primer festival dedicat a la música urbana a la nostra sala! El dissabte 11 de maig, un dia sencer dedicat a l'animada escena de la música urbana, amb la participació de diversos artistes destacats del panorama nacional.

District - Primer festival de Musica Urbana
District - Primer festival de Musica Urbana

Horario y ubicación

11 may 2024, 18:00 – 12 may 2024, 3:00

Sant Cugat del Vallès, dentro del Mercantic, Av. de Rius i Taulet, 120, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Acerca del evento

Benvinguts al primer festival dedicat a la música urbana a la nostra sala!

El dissabte 11 de maig, un dia sencer dedicat a l'animada escena de la música urbana, amb la participació de diversos artistes destacats del panorama nacional. 

El festival es durà a terme en dos espais diferents per oferir una experiència única i variada als nostres assistents.

Zona Food Truck 

Horari: 18:00h - 22:00h 

 • DJ Hosky: Amb el seu estil únic de barreja de ritmes urbans, DJ Hosky membre i fundador del col·lectiu Llobregat Block Party, farà vibrar l'audiència amb els seus beats contagiosos i la seva energia inigualable. 

 • Youthman: Hip-hop amb el reggae, Youthman promet una actuació plena de dinamisme i bones vibracions.

Sala El Siglo 

Horari: 20:00h - 03:00h 

 • 2Machines: Aquest duo de talentosos productors i DJs combina elements d'electrònica, hip-hop i ritmes urbans per crear un so fresc i innovador que no deixarà ningú indiferent. 

 • Belén Natalí: Artista argentina instal·lada a Barcelona i coneguda per la seva dilatada carrera internacional en l'àmbit del reggae i la cultura sound system, inicia un nou projecte on navega de forma orgànica en ritmes pop/lo-fi amb reminiscències R&B i jazzístiques sense oblidar els seus gestos a la música jamaicana. El seu EP Jacarandà (SIL & Costa Futuro, 2023) és tota una declaració d'intencions que compta amb les col·laboracions de Ferran Palau i Santa Salut en dos dels talls. Belen inaugura una nova etapa en la seva carrera musical de la mà de músics i productors com Genis Trani o Hoss Benitez i Enric Peinado del combo de groove Big Menú. 

 • Dano: Part integrant de Ziontifik, un col·lectiu artístic multidisciplinari, o més comúment conegut com una crew de rap. La seva contribució a la cultura hip hop és incalculable. Diferents figures consagrades del gènere han mostrat en més d'una ocasió la seva admiració i respecte pel productor i beatmaker. A més de ser MC, es destaca pel seu rol de productor musical i com a director de videoclips (va ser l'encarregat del film "Llorando en la limo" de C. Tangana). En la seva llarga discografia té col·laboracions amb nombroses figures de l'escena urbana i un àlbum considerat un dels millors discos de rap en llengua hispana, "Istmo". 

 • R de Rumba: Com un dels pioners del hip-hop a Espanya, R de Rumba membre i fundador del històric grup Violadores del Verso, és un mestre en la creació de beats que fan tremolar els fonaments. Amb la seva experiència, promet portar la festa a un altre nivell.

Entrades: 

20€ First release 

23€ Anticipades 

28€ Taquilla

Portem el poble a altres nivells! ;)

CASTELLANO:

¡Bienvenidos al primer festival dedicado a la música urbana en nuestra sala!

El sábado 11 de mayo, nos complace presentar un día entero dedicado a la vibrante escena de la música urbana, con la participación de diversos artistas destacados del panorama nacional.

El festival se llevará a cabo en dos espacios distintos para ofrecer una experiencia única y variada a nuestros asistentes.

Zona Food Truck

Horario: 18:00h - 22:00h

 • DJ Hosky: Con su estilo único de mezcla de ritmos urbanos, DJ Hosky miembro y fundador del colectivo Llobregat Block Party, hará vibrar a la audiencia con sus beats contagiosos y su energía inigualable.
 • Youthman: Hip-hop con el reggae, Youthman promete una actuación llena de dinamismo y buenas vibraciones.

Sala El Siglo

Horario: 20:00h - 03:00h

 • 2Machines: Este dúo de talentosos productores y DJs combina elementos de electrónica, hip-hop y ritmos urbanos para crear un sonido fresco e innovador que no dejará a nadie indiferente.

 • Belén Natalí: Artista argentina instalada en Barcelona y conocida por su dilatada carrera internacional en el ámbito del reggae y la cultura sound system, inicia un nuevo proyecto donde navega de forma orgánica en ritmos pop/lo-fi con reminiscencias R&B i jazzísticas sin olvidar sus guiños a la música jamaicana. Su EP Jacarandà (SIL & Costa Futuro, 2023) es toda una declaración de intenciones que cuenta con las colaboraciones de Ferran Palau y Santa Salut en dos de los cortes. Belen inaugura una nueva etapa en su carrera musical de la mano de músicos y productores como Genis Trani o Hoss Benitez y Enric Peinado del combo de groove Big Menú.

 • Dano: Parte integrante de Ziontifik, un colectivo artístico multidisciplinario, o más comúnmente conocido como una crew de rap.Su aporte a la cultura hip hop es incalculable. Diferentes figuras consagradas del género han mostrado en más de una ocasión su admiración y respeto por el productor y beatmaker.Además de ser MC, se destaca por su rol de productor musical y como director de videoclips (fue el encargado del film “Llorando en la limo” de C. Tangana). En su larga discografía tiene colaboraciones con numerosas figuras de la escena urbana y un álbum considerado uno de los mejores discos de rap en habla hispana, “Istmo.

 • R de Rumba: Como uno de los pioneros del hip-hop en España, R de Rumba miembro y fundador del histórico grupo Violadores del Verso, es un maestro en la creación de beats que hacen temblar los cimientos. Con su experiencia, promete llevar la fiesta a otro nivel.

Entradas:

20€ First release

23€ Anticipadas

28€ Taquilla

Llevamos el pueblo a otros niveles! ;)

Entradas

 • District - First release

  20,00 €
  Comisión de servicio: +0,50 €
 • District - Anticipada

  23,00 €
  Comisión de servicio: +0,58 €

Total

0,00 €

Compartir este evento

Información del evento: Events
bottom of page